Onderhoud en Reparatie Lederwaren


schoenen.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Onderhoud en Reparatie Lederwaren
Schoenmakerij Blokhak (Hillegom)
Welkom op de site van blokhak hillegom. blokhak is een gilde schoenmakerij, dit houdt in dat wij met de beste materialen werken. en daardoor de gerenommeerde merken zoals van bommel, van lier en avang van orginele materialen kunnen voorzien. wij hebben ook een sleutelservice. kijk bij sleutels om er achter te komen wat de mogelijkheden zijn. tevens beschikken wij over een ruim assortiment naamborden. wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk naamborden op de site te zetten. mocht uw toch nog vragen hebben, dan kunt u ons immer bellen of mailen. wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.
http://www.blokhak.nl/

Schins Leder
Schins leder is totaalleverancier op het gebied van reparatie- en onderhoudsartikelen t.b.v. de schoen. naast reparatie- en onderhoudsartikelen voert schins leder een breed assortiment speciaal gericht op de orthopdie, podologie en podotherapie. u moet hierbij denken aan materialen t.b.v. de productie van orthopedisch schoeisel, steunzolen, ortheses en diverse andere aanpassingen in en om de schoen. schins leder bv is een vooruitstrevende en innoverende onderneming. sinds de oprichting in 1918 is het streven immer geweest om vooruit te lopen op de ontwikkelingen in de markt. zeker in een snel veranderende tijd als de huidige is het van belang om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen en hier op de juiste manier op in te spelen. zo levert schins leder nu ook een luxe assortiment broekriemen voor zowel dames als ook heren. net zoals het grootste deel van het overige assortiment, zijn deze direct uit voorraad leverbaar. op onze website, welke is samengesteld uit meer dan 10.000 diverse artikelen, zult u zien dat schins leder bv een gespecialiseerde groothandel is. van naald tot zoolleder, en van inlegzool tot secondelijm. schins leder heeft het allemaal!
http://www.schinsleder.nl/

Faber Schoenen
Faber Schoenen
http://www.faber-schoenen.nl/

Bas van der Ree
Bas van der ree voor schoenreparaties en het bijmaken van sleutels en sleutel service en de lederwaren vakman
http://www.basvanderree.nl/

Schoenmakerij Huub Linssen
Schoenmakerij huub linssen is een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat, en nog op de ambachtelijke wijze werkt. een degelijke manier van werken en selectie van de beste reparatiematerialen zorgen ervoor dat uw kostbare schoenen op de best mogelijke manier hersteld worden.
http://www.schoenmakerijhuublinssen.nl/

Schoenmakerij J van den Brul
Schoenmakerij utrecht van den brul (www.schoenmakerij.info) klompen,sleutels,zolen,hakken, reparatie,herstel,schoenen,tassen,leer,sleutelmakerij,sloten,naamborden
http://www.schoenmakerij.info/

The Royal Treatment
Exclusive craftsmanship by danny
http://www.theroyaltreatment.nl/

Schoenmakers.com
Officiële website van de nederlandse schoenmakers. met informatie over de schoenmakerij, producten en diensten, studie en tips over onderhoud, reparatie en verzorging.
http://www.schoenmaker.com/

Schoenmakerij Versteeg
Schoenmakerij versteeg, uw schoenmaker in utrecht maakt kapotte schoenen als nieuw en heeft veel meer, kom gerust eens langs op de springweg 11
http://www.kapotteschoenen.nl/

Wolyshop
Wolyshop
http://www.wolyshop.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 10 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy